• 09/04/2017
  • :Of The Wand & The Moon: + Osewoudt + Anemone Tube
Deur Open: Prijs VVK: Prijs Deur:
15:00
€ 11,-
€ 13,-
Genres:

Na een breuk met de doommetal band Saturnus richtte de Deen Kim Larsen het neofolk project :Of The Wand & The Moon: op. Dat bleek een goede zet te zijn. Kims melancholische en mysterieuze stem past prachtig bij zijn meanderende en akoestische folk muziek. De LP ‘The Lone Descent’ wordt dan ook gezien als een van de moderne neofolk meesterwerken. Verwacht geen ‘easy listening kampvuurgezelligheid’ van dit project; :Of The Wand & The Moon: is duister, experimenteel en bij vlagen psychedelisch. Geef je zondag 9 april over aan de klanken van Kim en zijn band. Dat kan nergens beter dan in het donkerste poppodium van Nederland: Baroeg.

Support komt van het Rotterdamse Osewoudt. Ook zij hebben die voor neofolk kenmerkende insteek van melancholie en nostalgie. Je hoort echter ook invloeden van postpunk, noise en psychedelica. Osewoudt is druk bezig met nieuw materiaal en daar ga je deze show zeker meer van horen!

We openen deze avond met de solo act Anemone Tube. Deze Duitse act mixt dark ambient, noise en industrial. De continu veranderende sounds van deze geluidskunstenaar zijn intrigerend en laten een grote indruk achter. Live wordt dit ondersteund door visuals die gaan zorgen voor een mystieke en spirituele ervaring.

Timetable:
16.00-16.40 Anemone Tube
17.00-17.45 Osewoudt
18.15-19.15 :Of The Wand And The Moon: