• 01/12/2018
  • H.E.A.T + One Desire + Shiraz Lane
Deur Open: Prijs VVK: Prijs Deur:
19:00
€ 21,00
€ 22,50
Genres:
heavy / power

Hardrock met een hoge glamfactor kreeg vroeger vaak onterecht het labeltje ‘fout’ opgeplakt. Die tijd ligt echter ver achter ons, zeker sinds Steel Panther alles en iedereen omver speelt. In de melodische hoek van het genre is H.E.A.T een grote naam in thuisland Zweden, terwijl de rest van de wereld ook begint warm te lopen voor de band. Met extreem catchy nummers als Best Of The Broken gaan de vijf rockers zeker potten breken. Hun goede livereputatie snelt ze al vooruit; luister maar eens naar het album Live In London uit 2015. Classic Rock noemde H.E.A.T zelfs ‘the most complete band on the planet.’ Het zal er deze avond sowieso heet aan toe gaan.

 One Desire is de Finse tegenhanger van H.E.A.T, al is het geluid van dit viertal radiovriendelijker. Ze spugen niet op synthesizers en zelfs hun gitaarsolo’s staan bol van de melodie.

 Shiraz Lane komt ook uit Finland en is de ideale opener van dit glampackage. Hun pakkende riffs en massale samenzang in de refreinen nodigen harmonieus uit tot meespringen of meezingen.

Tijdschema
19.30-20.10 Shiraz Lane (FI glamrock)
20.30-21.10 One Desire (FI melodic rock)
21.40-22.55 H.E.A.T. (SE glamrock)