• 09/05/2018
  • Gama Bomb + Distillator + Defazer
Deur Open: Prijs VVK: Prijs Deur:
19:00
€14,00
€15,00
Genres:
thrash

Gama Bomb is Ierland’s voornaamste speed/thrash band. Met de vijf albums die zij in de 15 jaar van hun bestaan uitbrachten, hebben ze bewezen tot de top van de thrash metal te behoren. Gama Bomb is zeker geen stereotype en produceert met hun gevoel voor humor keiharde nummers die bekend staan om hun killer riffs. Tijdens deze show wordt het tienjarig bestaan van het legendarische album "Citizen Brain" gevierd. Dat heerlijke album zal dan ook volledig gespeeld worden!

Het Nederlandse Distillator valt onder de noemer old school thrash metal. Toen ze slechts een jaar bestonden toerden ze al door Europa. Met hun nieuwe album ‘Summoning the Malicious’ op zak zetten ze hun succes voort. Samen met Gama Bomb voegen ze weer nieuwe landen aan de lijst toe. 

Uit de eigen provincie voegen we Defazer aan deze al fantastische line-up toe. Dit Haagse viertal is aan een ware opmars bezig en dat is ons niet ontgaan. Hoewel het om een jonge band gaat, klinkt de muziek lekker old-school. Denk aan het vroege werk van Metallica of Exodus. Zien is geloven!

Timetable
19.30-20.05 Defazer (NL thrash)
20.30-21.15 Distillator (NL thrash)
21.45-22.45 Gama Bomb (IE thrash)