• 25/05/2017
  • Funebrarum + Phrenelith + Christ Agony + Dystopia
Deur Open: Prijs VVK: Prijs Deur:
15:00
€ 10,-
€ 12,-
Genres:
death / grind

Vorig jaar maart speelde Funebrarum in Baroeg met Interment en Putrisect. De band uit New Jersey liet een verpletterende indruk achter met hun loodzware death metal. Grofweg kun je zeggen dat de act rond Daryl Kahan death metal in het straatje van Incantation en Demilich speelt. Voer voor de liefhebber van old school death metal.

Deze keer neemt Funebrarum Phrenelith mee. Ook een band waarbij donker en loodzwaar de belangrijkste trefwoorden zijn. Frontman David Torturdød gezegend met een superlage grunt kennen we ook van Undergang en Wormridden. De liefhebber weet uit welk vaatje deze Denen tappen.

Als we dan ook de mogelijkheid krijgen Christ Agony toe te voegen, dan laten we dat niet na. Deze Polen zijn sinds 1990 actief en hebben 9 albums op hun naam staan. Hun mix van melodieuze black, death en doom metal is van grote klasse.

Het Nederlandse Dystopia trapt vandaag af. Deze band uit Noord-Holland bracht in april het album ‘Chaos Philosophorum’ uit waarop je psychedelic doom infused black metal hoort.

Timetable
16.00-16.40 Dystopia (NL black / death / doom)
17.00-17.45 Christ Agony (PL melodic black)
18.10-19.00 Phrenelith (DK death)
19.30-20.30 Funebrarum (US death)