• 02/04/2017
  • Flotsam And Jetsam + Dew Scented + Izegrim
Deur Open: Prijs VVK: Prijs Deur:
15:00
€ 15,-
€ 17,-
Genres:
thrash, death / grind, heavy / power

In Baroeg denderen we door met het boeken van gave shows. Met Flotsam And Jetsam hebben we weer een topper voor je geregeld. Deze band uit Arizona laat in de jaren '80 van zich horen met een aantal geweldige albums. De band verliest bassist Jason Newsted aan Metallica maar laat zich daardoor niet kisten. Flotsam And Jetsam blijft gewoon prima albums uitbrengen die je tussen power metal en thrash metal kunt scharen. Luister bijvoorbeeld eens naar het zelfgetitelde album dat in 2016 het daglicht zag. Dan weet je meteen dat je deze show niet mag missen.
Op deze tour wordt Flotsam And Jetsam vergezeld door Dew Scented. Van origine een Duitse thrash metal band, maar inmiddels is het meer een Nederlandse aangelegenheid. Buiten zanger Leif Jensen bestaat Dew Scented uit Nederlandse muzikanten. De band heeft 10 albums op hun naam staan en staat als een goed geoliede machine op de planken.
Izegrim uit Zutphen is ook van de partij. Deze death/thrash act stippelt de loopbaan zorgvuldig uit. Intussen horen ze bij de Europese top. Dit laten ze dubbel en dwars horen op het vijfde album ‘The Ferryman’s End’ dat via Listenable Records uitgebracht is. En op het podium heerst de band ook als geen ander.

Timetable
16.00-16.40 Izegrim (NL thrash / death)
17.00-17.45 Dew Scented (DE thrash)
18.15-19.35 Flotsam And Jetsam (US thrash / power metal)