• 24/09/2017
  • Der Weg Einer Freiheit + Black Anvil + Regarde Les Hommes Tomber
Deur Open: Prijs VVK: Prijs Deur:
15:00
€ 14,00
€ 15,00
Genres:
doom / stoner, black

Der Weg Einer Freiheit maakt black metal zonder ‘ahnung’ voor de grenzen van het genre. Dit uit zich in zorgvuldig opgebouwde nummers, uitgesponnen melodieën, flirts met shoegaze en een snijdend epische sfeer. Later dit jaar komt er een nieuw album uit op Season Of Mist. De geruchten gaan dat die nog beter is dan hun vorige post-black epos ‘Stellar’. We kunnen het ons nauwelijks voorstellen!

Black Anvil komt uit Amerika. In 2007 werd de band opgericht door leden van de hardcore punk band Kill Your Idols. Op de eerste albums speelde Black Anvil black metal met een flinke dosis thrash. De band maakt in tien jaar een duidelijke ontwikkeling door. De black metal wordt melodieuzer, complexer en op het laatste album 'As was' hoor je ook post-metal invloeden.

Negen maart 2017 speelde Regarde Les Hommes Tomber al een voorprogramma show in Baroeg. We noemden de post-black / sludge band toen nog een ‘indersiders tip’.  Dat hebben ze toen meer dan waargemaakt. Live was het overdonderend, zwaar en bijzonder sfeervol. Op plaat ook hoor, check het laatste album ‘Exile’ maar eens.

Timetable:
16.00-16.50 Regarde Les Hommes Tomber (FR post-black)
17.05-17.55 Black Anvil (US black / thrash) 
18.15-19.30 Der Weg Einer Freiheit (DE post-black)