• 20/06/2017
  • D.R.I. + Insanity Alert + Isolated
Deur Open: Prijs VVK: Prijs Deur:
19:00
€ 13,00
€ 15,00
Genres:
punk / psychobilly, thrash

De programmeur van Baroeg heeft het weer voor elkaar. D.R.I. keert namelijk terug naar het donkere hol aan de Spinozaweg. Deze legendarische crossover band heeft in Baroeg al een aantal gedenkwaardige shows gespeeld. De laatste keer in 2015 was Baroeg stijf uitverkocht. Wij verwachten dat dit ook op deze dinsdagavond gewoon weer gebeurt. D.R.I. (oftewel Dirty Rotten Imbeciles) is één van de grondleggers van de crossover; een mix van hardcore punk en thrash metal. De band werd in 1982 in Houston, Texas opgericht maar opereert als sinds jaar en dag vanuit de Bay Area in Californië. D.R.I. teert niet op successen uit het verleden (hoewel die wel belangrijk zijn). Zo verscheen vorig jaar de EP “But Wait...There's More!” waarop je nog steeds een energieke band hoort. Precies zoals je ze ook op het podium tekeer kunt zien gaan.

Uiteraard willen we dat jij als bezoeker op de juiste manier opgewarmd wordt. Daar hebben we de Oostenrijkse thrashers van Insanity Alert voor. Deze band uit Innsbruck bestaat sinds 2011 en we vinden een oude bekende in de line-up terug; zanger Heavy Kevy van The Apers. Vorig jaar verscheen het tweede album Moshburger waarop je vette crossover thrash hoort die in het straatje van de hoofdact van vandaag ligt.

En dan hebben we ook nog Isolated voor je. Knalharde hardcore uit Duitsland. Deze band bestaat al sinds 1993. Liefhebbers van oldschool komen volledig aan hun trekken met de muziek van dit vijftal.

Timetable
19.30-20.10 Isolated (DE hardcore / punk)
20.30-21.15 Insanity Alert (AT thrash)
21.45-22.45 D.R.I. (US hardcore / punk / thrash)