• 30/06/2018
  • Bloody Sabbath + Purple Shade
Deur Open: Prijs VVK: Prijs Deur:
19:00
€ 9,00
€ 10,00
Genres:
rock / alternative

In Baroeg kunnen we een goede tributeband wel waarderen. Én we houden van harde muziek. Daarom hebben we vandaag twee bands voor je die de grondleggers van de hardrock en heavy metal eren.

Het Limburgse Bloody Sabbath brengt een set waarin het materiaal van de grootmeesters vakkundig ten gehore wordt gebracht. De ervaren muzikanten van onder andere Snaggletooth, Inhume en Stormrider laten horen dat deze muziek tijdloos is. Black Sabbath is dood, lang leve Bloody Sabbath.

Geopend wordt door Purple Shade. Vanavond zal deze bijzonder authentiek klinkende Deep Purple tribute, bestaande uit bandleden van oa Ayreon, Epica & Elegy, een ode brengen aan een van de meeste turbulente periodes uit de carrière van hard rock iconen Deep Purple. Ook wel bekend als de Mark 3 & 4 periode met David Coverdale en Glenn Hughes op zang! Verwacht dus geen voor de hand liggende Deep Purple hits zoals Smoke On The Water of Child In Time, maar eerder knallende klassiekers van de albums Burn en Stormbringer. En als dat nog niet genoeg is zal Purple Shade deze avond ook nog eens het bijzonder ondergewaardeerde album Come Taste The Band integraal spelen!

Tijdschema:

20.00-21.00 Purple Shade (NL Deep Purple tribute)
21.30-22.45 Bloody Sabbath (NL Black Sabbath tribute)