• 10/06/2017
  • Blokhut Live
Deur Open: Prijs VVK: Prijs Deur:
16:00
€ 13,-
€ 15,-
Genres:
rock / alternative, thrash, heavy / power

Blokhut Live is op de agenda van Baroeg niet meer weg te denken. Ooit gestart als reünie voor bezoekers van het legendarische hardrock café hier op Zuid. Uitgegroeid tot evenement met fantastische bands.
Wat hebben we op deze editie voor je in petto? Niet de minste namen.
Raven kent iedere headbanger. Deze van origine Britse act is sinds 1974 actief. Tijdens de NWOBHM breekt Raven door met hun ‘athletic rock’. Met tijdgenoten als Anvil en Exciter kun je Raven zien als de schakel tussen heavy metal en thrash metal. In 2015 verschijnt het 13e album ‘Extermination’, waarop het drietal laat horen nog steeds niet uitgeblust te zijn.
Het Nederlandse Parris ontleent hun naam aan Philip Parris Lynott. Beter bekend als frontman van Thin Lizzy. Parris is dan ook een tributeband en behoort tot de besten ter wereld. Lizzy-fans mogen dit dan ook niet missen.
Met Hirax hebben we nog een naam van jewelste geboekt. Deze thrashers onder leiding van Katon W. de Pena zijn sinds 1984 actief. Misschien zijn deze Amerikanen minder befaamd dan veel tijdgenoten, muzikaal is het echt niet minder.
Vandaag opent Kill Ritual uit Californië. Deze heren spelen metal die je ergens tussen heavy en thrash metal kunt scharen.
Al met al weer een fantastische invulling van de altijd gezellige Blokhut Live dag.

Timetable
17.00-17.45 Kill Ritual (US heavy / thrash metal)
18.15-19.00 Hirax (US thrash metal)
19.45-20.45 Parris (NL Thin Lizzy tribute)
21.30-22.45 Raven (UK heavy metal)